top of page

TJÄNSTER

Kommunikationslösningar

Phone on Desk_edited.jpg

TELEFONILÖSNINGAR

Vi arbetar ständigt med våra samarbetspartners för att hitta den mest optimala lösningen för ert företag. Vi lyssnar på er och era behov och tar därefter fram ett förslag på en lösning som passar er. Vi kan idag hjälpa till med följande lösningar:
Abonnemangsformer. telefonitjänster. växellösningar och
hårdvara.

desk-601540_1280.jpg

IT-LÖSNINGAR

Med Microsoft Office 365 kan du hantera e-post, dela kalendrar och dokument samt samarbeta via webben och mobiltelefoner. Det finns många möjligheter med Office 365 och vi hjälper till så att ni får ökad förståelse för vad Office 365 kan innebära för ert företag. Vi planerar och konfigurerar Office 365-tjänster samt hjälper till med migrering från olika leverantörer.

Coworkers Talking on Video Conference

IT KONSULTATION OCH DRIFT

Vi tar hand om era datorer och erbjuder kompletta arbetsstationspaket. Vi har lång erfarenhet av fungerande IT-drift och kan bl.a hjälpa er med:
· Mjukvaruinstallationer (Windows, Mac, Surfplattor och Telefoner) Operativsystem, applikationer exempelvis antivirus-skydd, Office-paket, kundspecifika applikationer m.m.
· Inköp av hård- och mjukvara samt hårdvaruinstallationer
· Stationära och bärbara datorer, liksom servrar och kringutrustning
· Fortlöpande uppdatering av operativsystem med regelbundna kontroller
· Hantering av backup lokalt och i olika molnbaserade lösningar
· Kontakt med leverantörer och andra partners
· Nätverk, brandväggar samt. WiFi lösningar
· Hosting (webb, applikation samt. server)
· DNS och domänhantering

Customer Service

SERVICE DESK

Vi utformar Service Desken tillsammans med er, utifrån era behov och önskemål.
Vi löser oftast alla ärenden på distans, med hjälp av fjärrstyrning men kan även komma ut på on-site besök. Du får en IT-supportlösning som är skräddarsydd för att kunna hantera just era system, flexibelt och individuellt. För affärskritisk verksamhet kan Service Desken finnas tillgänglig alla dagar om året. Vi svarar på era samtal inom 15 sekunder i minst 95% av fallen.

_V0A6462.jpg

Optibiz såg över alla våra aktiva telefonabonnemang och tog fram en lösning som reducerade våra kostnader avsevärt! Vi är mycket nöjda med hjälpen vi har fått av Optibiz!

My Magnusson, Friends of Executive

bottom of page