top of page
Fists in Solidarity

PARTNERS

Upptäck våra samarbetspartners

Cloudgruppen Sverige AB

Cloudgruppen består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen. Vi bygger värde kring de smarta lösningar där ni som företag kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet. 

cloudgruppen_white_logo-1.png
2560px-Telenor_Logo.svg.png

TELENOR

Vi är stolt partner till Telenor! Telenor har över 22 000 anställda och 170 miljoner kunder världen över. I Sverige täcker Telenors mobilnät 99,9 procent av befolkningen. Företaget har cirka 2,6 miljoner mobilkunder, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och knappt en halv miljon tv-kunder. Klicka på knappen nedan om du vill läsa mer!

TELAVOX

Telavox är en av våra nyaste partners, vilket vi är otroligt glada över! Telavox utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, så bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga.

Telavox_TSO21.png
Easy-telefoni-footer.png

EASY TELEFONI

Optibiz har sedan starten varit parnterföretag till Easy Telefoni. Easy Telefoni erbjuder kundvänliga, digitala telefonilösningar och telefonväxlar för företag och organisationer med höga krav på tillgänglighet och användarvänlighet. Deras växlar är molnbaserade och är anpassade för mobiltelefoner, IP-telefoni, fasta telefoner och trådlösa telefoner.

bottom of page